Het bestuur van de Kledingbank bestaat uit vrijwilligers. Bestuursleden worden voor onbepaalde tijd benoemd. De huidige bestuursleden zijn:

Herman Kers, voorzitter (sinds 1 januari 2022)

Sinds 1 januari 2022 ben ik voorzitter van het Bestuur en ik doe dat met veel plezier. Hiervoor ook al jaren maatschappelijk actief en het geeft mij voldoening en energie om naast een betaalde baan iets bij te dragen aan de maatschappij in al haar facetten. Ik heb dat onder andere gedaan in bestuurlijke functies bij een vakbond, een scholengroep, een woningcorporatie en bij een wielerclub. Het is inspirerend om te zien hoe anderen zich ook inzetten op die terreinen en om daaraan te kunnen bijdragen en van te leren.

Linda Heuperman, algemeen bestuurslid (sinds 1 januari 2021)

Sinds februari 2021 ben ik betrokken bij de Kledingbank. Mijn rol als bestuurslid van de Kledingbank vervul ik met veel plezier. Te meer omdat ik het erg leuk vind om naast mijn “zakelijke leven” ook tijd en energie te stoppen in een maatschappelijk gedreven organisatie zoals de Kledingbank. Eerder heb ik bestuursfuncties vervuld voor de Dierenbescherming zowel in Amstelveen als ook regionaal. De Kledingbank heeft mij geïnspireerd. Ik geef bruikbare en moderne kleding ook een tweede leven.

Henk Jurriansen, penningmeester (sinds 1 januari 2020)

Ik ken het sociale landschap van Amstelland als geen ander. Ik ben jarenlang bestuurslid geweest van een onderwijsgroep en coördinator van Humanitas Thuisadministratie Amstelland. In 2016 heb ik samen met Participe Amstelland de financiële cafés opgezet. In deze rol kan ik het verschil maken voor mensen die in onze samenleving de weg niet meer weten te vinden. Hetzelfde merk ik ook bij de Kledingbank. Dit geeft mij veel voldoening en ik leer nog elke dag.