Wij stellen graag een aantal nieuwe donateurs aan u voor

Wij stellen graag enkele donateurs aan u voor van wie wij onlangs een gift in ontvangst mochten nemen

Allereerst Anne Claire PETIT (https://www.anneclairepetit.com/). Anne-Claire heeft ons verblijd met een aantal knuffels, maar ook een doos vol prachtige kussenhoesjes. Naast kleding is het leuk om af en toe iets extra’s te kunnen aanbieden aan onze klanten. Zeker gedurende de feestdagen is het fijn iets extra’s voor de kinderen te kunnen betekenen.

Ook GIRAV (www.girav.nl) heeft ons rijkelijk voorzien van prachtige truien, vesten, t-shirts en jassen. Een aantal jaren terug wisten zij ons ook te vinden, fijn dat zij ons niet waren vergeten. Er zijn vele tevreden klanten de deur uit gegaan met een mooi artikel.

Een groep collega’s van NIKE heeft hun eigen kledingkasten eens goed onder handen genomen en het resultaat daarvan was dat er een behoorlijk aantal gevulde zakken onze kant uit zijn gekomen. Heel fijn dat mensen zulke acties opzetten en aan ons denken!

Onlangs werden wij benaderd door modehuis Selection Fashion  (www.selectionfashion.nl)  in Tuitjenhorn. Zij waren via via op ons bestaan gewezen. Wij hebben een aantal grote dozen prachtige kleding ontvangen. Wij kunnen niet wachten totdat onze deuren weer open gaan voor onze klanten zodat zij er een keuze uit kunnen maken.

Heel veel dank aan deze bedrijven, zonder zulke hulp kunnen wij niet bestaan.

Mocht uw bedrijf iets willen doneren, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Heel graag zelfs.

Natuurlijk mogen wij alle particulieren die elke week langskomen met hun bijdragen niet vergeten!