Door de lockdown is de Kledingbank nog steeds gesloten voor onze klanten. Achter de schermen zijn wij – met inachtneming van de coronamaatregelen – wel aan het werk.  Wij krijgen veel vragen van mensen die graag artikelen willen komen aanbieden. Daarom zijn wij blij te melden dat men vanaf maandag 22 februari 2021 tussen 10 – 13 uur welkom is om dit te doen; wij zullen dan weer elke maandag aanwezig zijn zoals u van ons gewend bent. Wij vragen u bij aankomst op de deur te kloppen om te laten weten dat u er bent. Om direct contact te vermijden, verzoeken wij u 1.5 m afstand te houden, een mondkapje te dragen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Het liefst ontvangen wij de artikelen in vuilniszakken. Naast kleding, zijn schoenen en tassen, linnengoed en beddengoed (met uitzondering van hoofdkussens) zeer welkom. Kijk voor uitgebreide informatie elders op onze site.

Hartelijk dank vast!