Onderstaand bericht ontvangen wij van een van onze klanten. We zijn er erg blij mee!

Wat een cadeaus ben ik mee thuis gekomen. Dank jullie wel allemaal. Voor de vriendelijkheid, voor de hulp en het werk. Echt heel fantastisch. 
Ik weet niet meer hoe ze heet die mij hielp en mijn dochter ook al vaker geholpen heeft maar ik wilde haar zeggen dat ALLES is goedgekeurd en zelfs met veeel enthousiasme werd ontvangen. De rode trui vind ze ‘echt prachtig’ en de jurk was een groot succes. De nagellak helemaal de bom! Ik geef haar, nu ze elke dag thuis is door het ongeluk, elke dag een kleur- heel leuk om te kunnen doen (en zonder dat ik het bij jullie gekregen had, had ik dat echt niet kunnen doen- als je weinig geld hebt, is dat niet prioriteit). Nogmaals: jullie zijn fantastisch en wij zijn erg dankbaar.